Welcome to YourName's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


i am who i am
Hate me? GTH dear.
Kau Untuk Aku Selamanyaaaaaa ♥
Saturday, March 17, 2012 | 8:28 AM |

Assalamualaikum and Hi Evelibadi :) Ehemm kay akhirnya aku dapat juga menjadi kekasih dia dan akhirnya aku dapat juga dengan orang yang aku nak selama ni! aku fikirkan aku tak boleh dapat dia hewhew akhirnya dapat juga aku memilikinya hihi sumpah suka sesangat :D Aku happy sesangat dengan dia.Setiap saat, Setiap masa, Setiap jam aku asyik ketawa je apabila dengan dia. Sumpah aku cakap aku tak pernah dapat bf macam dia banyak banyak couple aku tak perrnah happy macam mana aku happy sekarang ni SUMPAH TAK TIPU! Emm sumpah aku harap sangat cinta aku untuk kau selamanyaaaaku tak nak orang lain aku nak kau seorang sahaja buu :'( janji aku pada kau* Aku tak nak hilang kau sampai bila bila weh :') *kita pengang semua janji awak dan awak pun pegang semua janji kita kay? ILOVEYOUMORETHANANYTHING'SMOHAMED SHAHRULNIZAM BIN EFFENDI I ALWAYS NEED YOU BOYFRIEND emmuahhh :*